![[Resim: abdul_kader_keita3874765656.jpg]](http://l.webaslan.com/img/5/2011/abdul_kader_keita3874765656.jpg)
Galatasaray eski yıldızı Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Keita'nın, İsveçli menajeri Thomas Boehm'in ortağı Marc Guy, Sporx.com editörü Hilmi Sever'e özel açıklamalarda bulundu.
Keita'nın adının Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu ile anıldığını hatırlattığımız Marc Guy, çok net bir ifade ile sözlerine başladı. Keita'nın, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediğini açıklayan Marc Guy: "Galatasaray yönetimi ile görüşmeler sürüyor. Keita, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyor ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Keita, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymeyecek" dedi.
Bu net ifadeleri kullanan Guy, Keita'nın Galatasaray'a transferinde önemli yol alındığını, bu transferin çarşamba gününe kadar kiralık ya da bonservisi alınarak netleşmesini beklediklerini belirtti.
Keita, Katar'ın Al Sadd kulübüne 8 milyon Avro bonservis bedeliyle satılmıştı.
Haritada virgül kadar ülkede devrim yapan che nin değil! Milyarlık çin'de ihtilal yapan "TÜRK" Osman BATUR'un izinden gidiyoruz.. Biz TÜRK'ü tanır TÜRK'ü söyleriz.!
">Kill4me SATILIK - Fiyat İçin Tıkla[/color][/size][URL=http://img182.imagevenue.com/img.php?image=752166661_tr_122_494lo.jpg]







![[Resim: MLGiuvL.jpg]](http://i.imgur.com/MLGiuvL.jpg)