
Zehir mi yiyoruz? Greenpeace bir rapor yayınladı. Bilen biliyordur. En zehirli meyveler ülkemizde imiş. İlk 3 sıra bizde.
Ben şimdi bu konunun içeri hakkında bilgi vermeyeceğim. Daha çok kendi yorumumu yazacağım. Bu olay ilk değil. Hatırlayın kaç kere ihraç ettiğimiz sebze meyve tehlikeli düzeyde ilaç kalıntı var diye ülkemize iade edildi. O sebze meyvelere ne oldu? Bilmiyorsanız söyleyeyim. Yedik.
Sizce yediğimiz sebze meyvede denetim var mı? Hadi var diyelim, yani var diyelim bakalım. Sizce ne seviyede bu denetim? Bırak yetiştirdiğimiz sebze meyveyi ihraç ettiklerimizde sizce denetim var mı? Siz buna inanıyor musunuz?
Tamam ben greenpeace raporu doğrudur demiyorum. Ama tamamen mi yanlış? Çok mu temiz meyvelerimiz sebzelerimiz? Bu organik muhabbeti ne o zaman? Ülkemizde son 10 yıldır çıktı bu muhabbet. Nereye bakarsan bak herkes şuanda ki durumdan memnun değil. Ne yediğimiz bile değil.








![[Resim: tumblr_m0wldvgKjg1qa9ufr.gif]](http://media.tumblr.com/tumblr_m0wldvgKjg1qa9ufr.gif)